Phuket Immigration tutkii väitettyä venäläistä ajoneuvovuokraamoa

Phuket -

Phuket Immigration tarkasti Mueang Phuketissa sijaitsevan ajoneuvovuokraamon saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen, että yritys oli väitetysti kokonaan venäläisten omistuksessa ja työllistää venäläistä henkilökuntaa laittomasti ilman Thaimaan kansalaisia.

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat The Phuket Expressille viime viikonloppuna, että he olivat tarkastaneet Wichitissä, Mueang Phuketissa, sijaitsevan ajoneuvovuokraamon. Huolestunut kansalainen kertoi, että liikkeen väitettiin olleen venäläisen omistuksessa ja työllistävän venäläisiä. Phuket Immigration salasi liikkeen nimen.

Maahanmuuttoviranomaiset havaitsivat, että omistajalla oli laillinen vuokra-ajoneuvon toimilupa. Myös kahdella venäläismiehellä ja kazakstanilaismiehellä löydettiin lailliset työluvat. Phuket Express totesi, että virkamiehet eivät paljastaneet lisätietoja työluvistaan, kuten tarkasta työtyypistä, jota he saivat tehdä.

Kaupassa toisella venäläismiehellä havaittiin koulutusviisumi. Myös thaimaalainen löydettiin työskentelystä kaupasta, toisin kuin vihjeen mukaan thaimaalaisia ​​ei ollut mukana. Phuket Express huomautti, että poliisit eivät maininneet, oliko venäläinen mies ED-viisumin kanssa töissä kaupassa.

Yhtä laillisen työluvan saaneista venäläismiehistä kuitenkin syytetään talonomistajasta ja ulkomaalaisten tilapäisestä oleskelusta majoituksessaan ilmoittamatta ulkomaalaisstatuksesta maahanmuuttoviranomaisille 24 tunnin sisällä.

Samanlainen artikkeli:

Phuket Immigration tarkasti yrityksen Phuketissa saatuaan ilmoituksen, että siellä väitettiin työskentelevän laittomasti venäläinen.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.