Tuli tuhosi talon Phuket Hillillä

Phuket -

Tuli tuhosi kukkulalla sijaitsevan talon Mueang Phuketissa.

Koh Kaewin kunnan palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tulipalosta lauantaiaamuna (16. syyskuuta).th) talossa kukkulalla kansainvälisen koulun takana Baan Bang Koossa, Koh Kaewissa.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että talo oli tulessa. Palon hallintaan meni noin 15 minuuttia. Myös talonhoitajan koti vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei raportoitu ja palon syttymissyytä tutkitaan lehdistöaikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.