PÄIVITYS: Palautettu CCTV-palvelin tarjoaa vankat todisteet Thaimaan poliisin murhatapauksessa

Nakhon Pathom -

Oikeuslääkärit ovat onnistuneet saamaan talteen 13 videota 15 CCTV-kamerasta alapiirin päällikön asunnossa, jossa päämiehen oikea käsi ampui thaimaalaisen valtatiepoliisin, koska tämä kieltäytyi ylentämästä laittomasti sukulaistaan.

Ensin edellinen tarinamme:

Murhatun valtatiepoliisin komentaja Pol. Majuri Sivakorn Saibua on kuulemma ampunut itsensä yksityisasunnossa Pathum Thanin maakunnassa sen jälkeen, kun häntä syytettiin kutsuneesta nyt edesmenneelle Pol Maj Sivakornille osallistumaan epäillyn illallisjuhliin.

Nyt päivitykseemme:

Valtakunnallinen apulaispoliisipäällikkö Pol Ken Surachate Hakparn piti torstaina 14. syyskuuta lehdistötilaisuuden paljastaakseen pol Maj Sivakorn Saibuan, valtatiepoliisin murhan tutkinnan, jonka oikea käsi ampui kuoliaaksi. vaikutusvaltainen alapiirin johtaja, Praween Chanklai, alias "Kamnan Nok".

Pol Gen Surachate sanoi, että haetulta CCTV-palvelimelta on löydetty uusia ja vahvoja todisteita, jotka Kamnan Nokin henkilökunta heitti kanavaan yrittääkseen tuhota todisteita.

Piirijohtajan tiloissa on 15 CCTV-kameraa, joista 13 on jo kunnostettu.

Tiedot osoittivat selkeitä visioita ja ääniä vieraista, joista suurin osa oli poliiseja, illallisjuhlien aikana, joissa Pol Maj Sivakorn tapettiin.

Pol Gen Surachate sanoi, että restauroidut materiaalit antoivat hyödyllistä tietoa murhasta, mutta hän kieltäytyi antamasta tiedot lehdistölle mahdollisen vaikutuksen vuoksi tutkimukseen.

Aluksi kaikkien poliisien, jotka olivat pidätettyinä juhlissa läsnäolostaan, mutta eivät saaneet ampujaa kiinni, todettiin antaneen todisteita, jotka olivat ristiriidassa videomateriaalin todisteiden kanssa.

Pol Gen Surachaten mukaan video osoitti myös selvästi, että Kamnan Nok oli ampumisen tilaaja. Hän vahvisti myös, että tappaja oli Kamnan Nokin henkivartija, Thananchai Manmak, joka on kuollut ammuttuaan ammuskelun aikana pidätysupseerien kanssa.

Pol Gen Surachate sanoi, että pidätettyjä poliiseja vastaan ​​nostetaan lisäsyytteet vääristä lausunnoista.

Muita tärkeitä lisäselvityksiä vaativia seikkoja ovat Kamnan Nokin taloudelliset reitit ja hänen valtiolta saamansa rakennushankkeen tarjouskilpailut sekä verohistoria, apulaispoliisipäällikkö sanoi.

Jos Kamnan Nok todetaan syylliseksi, häntä syytetään rahanpesusta ja hänen omaisuutensa takavarikoidaan.

Poliisi kuulustelee myös tärkeää todistajaa – Kamnan Nokin talon vartijaa, joka nähtiin kantavan asetta tilojen sisäänkäynnillä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.