Patong Tuk Tuk -taksinkuljettaja antautui saudi-arabialaisen jalankulkijan törmäyksen ja juoksuvamman jälkeen

Patong -

Tuk Tuk -taksinkuljettaja antautui Phuketin poliisille, kun hän osui ja loukkasi Saudi-Arabialaista jalankulkijaa ja poistui onnettomuuspaikalta.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkoiltana (13. syyskuuta)th) klo 7 Tuk Tuk -taksi osui ulkomaiseen turistiin, joka käveli Patongissa Rainbow Roadin kävelytiellä ennen kuin kiihtyi.

Tuk Tuk -taksinkuljettaja antautui myöhemmin Patongin poliisille ja hänet tunnistettiin vain herra Eakkaluckiksi, 37.

Ulkomaalainen turisti tunnistettiin myöhemmin täysin herra Alotaibi Meshari Midad, 38, Saudi-Arabian kansalainen. Hänet vietiin Patongin sairaalaan.

Tuk Tuk -taksinkuljettaja kertoi poliisille, että osuttuaan miehen hän meni Patongin sairaalaan tapaamaan turistia ennen kuin tuli poliisiasemalle luovuttamaan itsensä.

Poliisi jatkaa tutkintaa ja harkitsee jatkotoimia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.