Siirrä eteenpäin -johtaja Pita eroaa

Kansallinen -

Pita Limjaroenrat on jättänyt Move Forward -puolueen johtajan tehtävänsä, mikä mahdollistaa uuden johtajan ottavan oppositiojohtajan roolin.

Perustuslain mukaan oppositiojohtajan on oltava opposition suurimman puolueen, Move Forward -puolueen, kansanedustaja, sillä sillä on 151 kansanedustajaa.

Pitan asema kansanedustajana on kuitenkin tällä hetkellä jäädytetty, odottaa perustuslakituomioistuimen päätöstä hänen mediaosakkuutta koskevasta tapauksestaan.

Pita korosti Facebookissa tehneensä päätöksen laajan neuvottelun jälkeen puolueen johtokunnan jäsenten ja kansanedustajien kanssa. He tunnustavat yhdessä oppositiojohtajan roolin elintärkeän parlamentaarisessa järjestelmässä. Tämä rooli on ratkaisevan tärkeä tehokkaalle hallituksen valvonnalle ja välttämättömien uudistusten puolustamiselle, Pita sanoi. Hän on kuitenkin jatkossakin tärkeässä roolissa puolueessa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/