Thaimaan viisumivapaa maahanpääsy kiinalaisille turisteille, jotka todennäköisesti kohtaavat haasteita

Kansallinen -

Thaimaa voi joutua ylämäkeen taisteluun saavuttaakseen toivotun tulvan Manner-Kiinan tulevan viisumivapaan järjestelmän kautta, mikä johtuu pääasiassa useista tekijöistä.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) raportoi, että Kiinan lentojen kapasiteetti viimeisellä vuosineljänneksellä on noin 400,000 50 matkustajapaikkaa, mikä on 2019 % pienempi kuin vuoden XNUMX vastaavan ajanjakson kapasiteetti.

Tämä todennäköisesti hankaloittaa Thaimaan suunnitelmaa lisätä kiinalaisten turistien määrää 700,000 XNUMX:een kuukaudessa viisumivapauden avulla, Thaimaan matkatoimistojen liiton puheenjohtaja Sisdivachr Cheewarattanaporn totesi.

Tästä johtuen vuoden lopun 5 miljoonan matkailijan tavoitteen saavuttaminen on haastavaa, sillä nykyiset 350,000 XNUMX matkailijan kuukausittaiset saapujat joutuvat käytännössä kaksinkertaistumaan, hän huomautti.

Lisäksi Sisdivachr korosti, että monet Kiinan kansalaiset ovat kohdanneet haasteita passien hakemisessa. Tämä muodostaa lisäesteen, jota Thaimaan hallitus ei voi ratkaista ilman Pekingin apua.

Myös kiinalaisten matkustajien laajalle levinnyt huoli turvallisuudesta vaikeuttaa entisestään viisumivapaussuunnitelman toivottujen tulosten saavuttamista. Nämä huolet johtuvat erilaisista valeuutisista, joita levitetään laajalti Kiinan tiedotusvälineissä, kuten elinvarkauksista.

Vaikka Thaimaa on edistynyt jonkin verran 5 miljoonan tavoitteensa saavuttamisessa, sillä tammikuun 2.28. ja syyskuun 1. päivän välisenä aikana kirjattiin 10 miljoonaa tuloa, sillä on edessään huomattavia haasteita, joihin on vastattava.

- Kiinan kansalaisten viisumivapausohjelma tulee voimaan 25-2023.

Monet matkailualan toimijat, erityisesti Phuketissa, ovat siirtäneet toivonsa kazakstanilaisille turisteille, jotka myös hyötyvät tästä.

TAT odottaa, että Thaimaa vastaanottaa tänä vuonna ennätysmäärän, 180,000 200,000-XNUMX XNUMX kazakstanilaista turistia.

Phuket Airport Immigrationin mukaan Kazakstanista saapuvien vierailijoiden määrä kasvoi 580 % ja oli 76,421 XNUMX tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Siripakorn Cheawsamoot, TAT:n Euroopan, Afrikan, Lähi-idän ja Amerikan apulaiskuvernööri, sanoi, että kazakstanilaisten turistien keskimääräinen kulutus oli 4,365 14 bahtia henkilöä kohden päivässä ja keskimääräinen oleskelun kesto XNUMX päivää, mikä merkitsee suurta potentiaalia.

Ne edustavat myös Thaimaan nopeimmin kasvavaa markkina-aluetta, sillä heillä on tapana vierailla paitsi talvella myös kesäkuukausina.

Syyskuun 10. päivänä Kazakstanista saapuvien määrä oli 108,636 56,000, mikä on merkittävä kasvu vuoden 2019 XNUMX XNUMX:sta.

Siripakorn mainitsi: "Viisumivapausjärjestelmä todennäköisesti rohkaisee Kazakstanin turisteja pidentämään oleskeluaan, erityisesti tulevan talvikauden aikana, jolloin lentoliput ovat yleensä korkeita."

Hän totesi lisäksi, että Thaimaan ja Kazakstanin väliset reittilennot lisääntyvät lokakuusta alkaen 14:ään viikossa jaettuna tasaisesti Bangkokin ja Phuketin välillä.

Lisäksi hän odotti, että Phuket kokee lisää 10 tilauslentoa viikossa Kazakstanin ensimmäisen ja toisen tason kaupungeista.

Alkuperäinen artikkeli: Bangkok Post

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.