Crane Falls on Trailer Truck Under Construction Mallissa Chalongissa, Phuketissa

Chalong -

Nosturi kaatui ja osui perävaunuun kauppakeskuksen rakenteilla olevalla alueella Chalongissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta keskiviikkona (1. syyskuuta) kello 45.th) Chalongin rakenteilla olevalla alueella. Poliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen kuorma-auton päällä makaavan nosturin.

Mr. Chai, sukunimeä ei kerrottu medialle, nosturiauton kuljettaja, kertoi Chalongin poliisille ohjanneensa nosturia, kun nosturiauto menetti hallinnan ennen putoamista perävaunun päälle. Hän myönsi olleensa huolimaton.

Rouva Si, sukunimeä ei myöskään kerrottu tiedotusvälineille, perävaunun kuljettajan vaimo, oli perävaunussa matkustajan istuimella onnettomuuden aikana. Hän sai vain lieviä vammoja. Tuntematon kuorma-auton kuljettaja oli kuorma-auton ulkopuolella onnettomuushetkellä. Sekä aviomies että vaimo uskovat, että hän välttyi vakavilta vammoilta kaulassaan pitämänsä uskonnollisen amuletin vuoksi.

Asianomaiset viranomaiset ilmoittivat, että uuden ostoskeskuksen odotetaan avautuvan vielä tässä kuussa 20. syyskuutath.

Ei ollut heti selvää, joutuuko Chai syytteeseen onnettomuudesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.