Hallitus tutkii tarkasti paikallisia vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Äskettäinen paikallisen valtatiepoliisin murha Nakhon Pathomin maakunnassa on asettanut Thaimaan paikalliset valtarakenteet intensiivisen kansallisen huomion kohteeksi.

Varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul käsitteli hiljattain kysymystä rikollisjärjestöjen tukahduttamisesta. Hän varoitti myös ilmaisuista, kuten "mafian alistaminen" ja sanamuodoista, jotka liian rajoittavat tukahduttamista vain järjestäytyneisiin rikollisiin elementteihin, ja korosti, että kyse ei ole vain paikallisten vaikutusvaltaisten henkilöiden hillitsemisestä, jotka rikkovat lakia ja pelottavat asukkaita.

Ministeri Anutin tunnustaa, että väärintekijöitä on monia, ja sanoi, että laittoman toiminnan hillitsemiseksi ryhdytään tiukkoihin rangaistustoimenpiteisiin ja ennaltaehkäiseviin toimiin.

Kysyttäessä tämän viikon hallituksen politiikkakeskusteluista Anutin kehui kaikkien osapuolten ponnisteluja ja vahvisti, että hallituksen tehtävänä on antaa selvennyksiä opposition esiin nostamiin kysymyksiin.

Hän huomautti, että oppositio on ollut rakentava pikemminkin kuin estävä, ja hän korosti edelleen, että kaikkia suosituksia harkitaan parhaillaan. Tulevia asioita ovat muun muassa budjettilaki ja hallituksen suorituskykyä koetteleva epäluottamuslause.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.