Tavoitteena oleva kiinalainen epäilty pidätettiin Phuketissa miljardeista bahteista Kiinassa tapahtuneesta petoksesta

Phuket-

Phuketissa pidätettiin etsintäkuulutettu kiinalainen, jonka väitettiin luoneen väärennettyjä asiakirjoja lainatakseen rahaa, mistä aiheutui 5.6 miljardin bahtin vahingot.

Phuket Immigration kertoi The Phuket Expressille, että aiemmin tässä kuussa Kiinan suurlähetystö ilmoitti heille etsinnässä olevasta epäillystä, joka tunnistettiin vain Gao, 55, Kiinan kansalainen ja jota syytetään väärennettyjen asiakirjojen tuottamisesta lainatakseen rahaa, mikä on väitetysti johtanut taloudellisiin vahinkoihin. vahingoista noin 5.67 miljardia bahtia. Hän oli paennut Thaimaahan.

Maahanmuuttovirasto sai selville, että epäilty oli saapunut Thaimaahan Phuketin kansainvälisen lentokentän kautta aiemmin tässä kuussa 5. syyskuuta.th THAILAND PRIVILEGE CARD -kortilla (PE). Hän sai pääsyn Thaimaahan syyskuun 3. päivään astird ensi vuoden aikana.

Phuket Immigration sai selville, että hän asui huvilassa Rawaissa, Mueang Phuketissa, jossa hänet pidätettiin. Hän asui joidenkin sukulaistensa luona. Hänet vietiin Phuketin maahanmuuttovirastoon lisätoimia varten.

Gao ei julkaissut vetoomusta tai lausuntoa lehdistölle häntä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.