Thaimaan hallitus hyväksyi viisumivapauden kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille samalla kun se alentaa öljyn ja sähkön hintoja

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on tänään 13. syyskuuta virallisesti hyväksynyt viisumivapauden kiinalaisille turisteille ja kazakstanilaisille sekä pääministeri Srettha Thavisinin ilmoittaman sähkön ja öljyn hintojen alennuksen.

Viisumivapausohjelma tulee voimaan 25.-29 Sretthan mukaan.

Hän sanoi, että kazakstanilaisten matkailijoiden mukaan ottaminen ohjelmaan oli vastaus kasvavaan kiinnostukseen kazakstanilaisten keskuudessa, jotka halusivat matkustaa Thaimaahan paeta Kazakstanin ankaria talviolosuhteita. Intialaisia ​​ja venäläisiä turisteja ei ehdotuksista huolimatta otettu mukaan.

Hallitus on myös hyväksynyt thaimaalaisille sähkön ja öljyn hinnanalennukset, jolloin sähkön hinta laskee 4.1 bahtista 4.45 bahtiin yksikköä kohti ja dieselin hinnat alle 30 bahtiin litralta. Sähkön hinnanalennus astuu voimaan laskutusjaksolla syyskuussa ja öljyn hinnanalennus alkaa 20.

Hallitus on myös hyväksynyt seuraavat suunnitelmat:

  • Komitean perustaminen kuninkaallisen seremonian järjestämiseksi edesmenneen ja suuren kuninkaan Bhumibol Adulyadejin kunniaksi.
  • Maanviljelijöiden ja pienyritysten kolmen vuoden velan moratorion täytäntöönpano.
  • Ehdotus valtion virkamiesten maksuaikataulun muuttamiseksi kuukausittain kahden viikon välein.
  • Opintokomitean perustaminen peruskirjan tarkistamista ja kansanäänestystä varten.
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.