Pääministeri ja hallitus ilmoittavat linjauksistaan ​​kansalliskokoukselle

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri ja valtiovarainministeri Srettha Thavisinin johtamassa kansalliskokouksessa on esitetty keskeiset linjaukset Thaimaan taloudellisiin, sosiaalisiin ja poliittisiin haasteisiin vastaamiseksi.

Hallitus on sitoutunut edistämään thaimaalaisen yhteiskunnan yhtenäisyyttä ja harmoniaa ja tarttumaan sellaisiin ongelmiin kuin pandemiasta edelleen toipuva pysähtynyt talous, viennin väheneminen ja kotitalouksien suuri velka. Lisäksi hallinto pyrkii stimuloimaan lyhytaikaista kulutusta 10,000 XNUMX bahtin stipendipolitiikalla, tarjoamalla velkahelpotuksia eri sektoreille, alentamalla energiakustannuksia ja keskittymällä enemmän matkailuun tulonhankintakeinona.

Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä hallituksen tavoitteena on avata uusia kaupan väyliä, investoida liikenneinfrastruktuuriin ja keskittyä kestäviin ja puhtaisiin energiaratkaisuihin. Politiikassa painotetaan myös hajauttamista, digitalisaatiota ja modernisointia, mukaan lukien koulutuksen ja armeijan uudistukset.

Erityistä huomiota kiinnitetään Thaimaan ikääntyvään yhteiskuntaan ja tuloeroihin liittyviin haasteisiin. Sosiaalinen hyvinvointi, ympäristönsuojelu ja kansanterveys ovat myös keskeisiä painopistealueita, joiden tavoitteena on tarjota yhtäläiset mahdollisuudet ja parempi elämänlaatu kaikille kansalaisille.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.