Phuket Immigration tutkii laittomien venäläisten työntekijöiden syytöksiä

Phuket -

Phuket Immigration tarkasti yrityksen Phuketissa saatuaan ilmoituksen, että siellä väitettiin työskentelevän laittomasti venäläinen.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla huolestunut kansalainen ilmoitti heille, että Wichitissä, Mueang Phuketissa, yrityksessä työskentelee laittomasti Venäjän kansalainen.

He menivät yritykseen, josta he löysivät venäläisen miehen. Viranomaiset kuitenkin tarkastivat ja totesivat, että venäläisellä miehellä on laillinen työlupa. Phuket Express totesi, että maahanmuuttoviranomaiset eivät paljastaneet mitään yksityiskohtia venäläismiehestä tai hänen työluvastaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.