Thaimaan sisäministeri Anutin toivottaa "jakamatonta Thaimaata" syntymäpäiväänsä

Kansallinen -

Thaimaan uusi sisäministeri Anutin Charnvirakul vietti tänään 57. syyskuuta 13-vuotissyntymäpäiviään ja toivotti kansallista harmoniaa.

”Auttakoot pyhät olennot tuomaan onnea ja vahvaa terveyttä thaimaalaisille. Olkoon Thaimaa vapaa konflikteista, edistyköön ja menestyköön Thaimaan kansakunta", Anutin sanoi keskiviikkona Wat Ratchabophitissa Bangkokissa satunnaisen syntymäpäiväjuhlan aikana.

Sisäministeri, joka on nyt 57, kunnioitti Hänen Majesteettinsa kuningas Chulalongkornin Rama V:n kuninkaallista patsasta, ennen kuin osoitti kunnioituksensa ylimmän patriarkan sihteerille Somdet Phra Maha Wirawongille temppelissä.

Hänen mukanaan oli monia valtion virkamiehiä ja yhteistyökumppaneita. Anutin otti sitten ryhmäkuvan ja lähti temppelistä hallituksen rakennukseen osallistuakseen Thaimaan uuden hallituksen ensimmäiseen viralliseen hallituksen kokoukseen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.