PÄIVITYS: Murhatun Thaimaan valtatiepoliisin esimies kuoli itsemurhaan

Nakhon Pathom -

Murhatun valtatiepoliisin komentaja Pol. Majuri Sivakorn Saibua on kuulemma ampunut itsensä yksityisasunnossa Pathum Thanin maakunnassa sen jälkeen, kun häntä syytettiin kutsuneesta nyt edesmenneelle Pol Maj Sivakornille osallistumaan epäillyn illallisjuhliin.

Ensin edellinen tarinamme:

Kuusi thaimaalaista poliisia on pidätettynä, koska he auttoivat poliisin murhasta epäiltyä tuhoamaan todisteita ja välttämään pidätyksen Nakhon Pathomin maakunnassa tapahtuneessa julmassa valtatiepoliisiampumisessa.

Nyt päivitykseemme:

Pol Col Wachira Yaothaisong, valtatiepoliisin alaosaston 2 komentaja, löydettiin kuolleena talostaan ​​Pathum Thanissa maanantaina 11. syyskuuta.

Pol Col Wachira oli yksi 25 poliisista, jotka olivat läsnä pidätetyn osapiirin päällikön Praveen Chanklain illallisjuhlissa. Hän väitti käskeneen oikean kätensä Thananchai Manmakin ampumaan ja tappamaan valtatiepoliisin päällikön Pol Maj Sivakornin. asema 1.

Wachira oli Sivakornin komentaja. Vanhempi poliisi syytti häntä Sivakornin kutsumisesta osapiirin päällikön syntymäpäiväjuhliin, joissa hänet ammuttiin kuoliaaksi sen jälkeen, kun hän kieltäytyi ohittamasta normaaleja toimenpiteitä epäillyn sukulaisen ylentämiseksi korkeampaan asemaan poliisivoimissa.

Poliisin ylitarkastaja tutki Wachiraa huolimattomuudesta. Hänet oli myös siirretty epäaktiiviseen virkaan kaikkien muiden juhlissa läsnä olevien upseerien kanssa.

Poliisi epäili, että Wachira kuoli itsemurhalla tutkinnan painostuksen vuoksi.

Pol Maj Sivakornin kuolema sai myös kaksi korkea-arvoista poliisia Nakhon Pathomin maakunnassa siirtymään epäaktiivisiin tehtäviin, mukaan lukien kenraalmajuri Chakkrit Khruesunthornwanich, Nakhon Pathomin maakunnan poliisikomentaja ja Pol Col Phuphon Thapcharoen, Muang Nakhonin komentaja. Pathomin poliisiasema.

Toistaiseksi kuusi juhlassa ollutta poliisia syytettiin virallisesti poliisimurhaajan, Thananchain, joka oli kuollut väitettyään vastustettuaan pidätystä ja jonka Thaimaan poliisi oli ampunut, auttamisesta pakenemaan rikospaikalta ja auttamaan Praveenin henkilökuntaa tuhoamaan todisteita. Heidät on myös erotettu poliisivoimista, ja tuomioistuin on evännyt heidän takuitansa. Jotkut heistä kertoivat tunnustaneen syytökset.

Praveen puolestaan ​​jatkoi kaikkien syytösten kieltämistä raportointihetkellä ja pitää syyttömyytensä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.