Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Highway Policeman Shot Dead ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta, maanantaista 4. syyskuuta 2023 sunnuntaihin 10. syyskuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Hänen Majesteettinsa antoi heille yleisön Amporn Sathan Residential Hallissa Dusit Palacessa Bangkokissa.

3. Thaimaa varmisti ensimmäisen Aasian naisten lentopallon mestaruuden sitten vuoden 2013 ja voitti Kiinan intensiivisessä viiden erän ottelussa Nakhon Ratchasimassa. Korat Chatchai Hall oli täynnä 5,000 innostunutta fania.

Maailmanlaajuisesti 14. sijalla oleva Thaimaa pääsi finaaliin kukistamalla viisinkertaisen mestarin Japanin puolivälierissä 3-2.
Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.