Pääministeri vaatii perusteellista tutkintaa veteraanipoliisin ampumisesta

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Pääministeri Srettha Thavisin on ilmaissut syvän pahoittelunsa veteraanipoliisin kuolemaan johtaneesta ampumisesta paikallisen vaikutusvaltaisen hahmon asunnossa Nakhon Pathomissa.

Pääministeri vahvisti, että hänen hallituksensa ei suvaitse virallisten virkojen ostamista tai myymistä vastauksena spekulaatioihin, että tapaus saattoi liittyä tällaisia ​​nimityksiä koskeviin konflikteihin.

Traaginen tapaus sattui Nakhon Pathomin pääkaupungin alueella Takongin alapiirin päällikön kotona järjestetyn aterian aikana. Vieraiden joukossa oli useita paikallisia poliiseja.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaiskomissaari Pol Gen Surachate Hakparn paljasti, että rikospaikkaa oli peukaloitu muun muassa poistamalla CCTV-kamerat käytöstä, poistamalla verijälkiä ja hävittämällä luodin hylsyt. Hän totesi, että vaikka kolme ylikomisariotason poliisia oli paikalla, todisteet saatettiin silti tuhota.

Pääministeri kehotti viranomaisia ​​tutkimaan asiaa perusteellisesti ja korosti, mitä vaikutuksia virkatehtävien epäoikeudenmukaisella jakamisella tai ostamisella voi olla omistautuneiden virkamiesten moraaliin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.