Poliisi etsii epäiltyjä, jotka varastivat kaapeleita lähellä Phuketin lentoasemaa

Phuket -

Poliisi etsii epäiltyjä, jotka varastivat Phuketin lentoaseman Aeronautical Radion kaapeleita lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille sunnuntaina (10. syyskuuta), että elokuun 25. päivän iltaisinth ja 30. elokuutath, 2023, useat epäillyt varastivat Phuket Control Centerin Aeronautical Radiolle kuuluvia tietoliikennekaapeleita.

Varastettujen tietoliikennekaapeleiden hinta on 50,172 XNUMX bahtia. Keskus teki rikosilmoituksen Sakoon poliisille. Poliisi etsii tiedotushetkellä tuntemattomia epäiltyjä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.