Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Tuk Tuk Taksiammunta ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 4 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Tuk Tuk -taksinkuljettaja on saanut vammoja ampumalla riidan jälkeen Patongissa toisen Tuk Tuk -taksin kuljettajan kanssa.

Epäilty mies, Kosit Prompiwat, 36, oli jo paennut toisella Tuk Tuk -taksilla poliisin saapuessa paikalle. Myöhemmin hän antautui, kuten alla näkyy.

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on antautunut ammuttuaan toisen Tuk Tuk -taksinkuljettajan, joka loukkaantui vakavasti. Kaksi miestä työskenteli samalla taksiasemalla.

Hän oli alun perin väittänyt, että loukkaantunut mies ja hänen ystävänsä hyökkäsivät ensin hänen kimppuunsa ja että hän käytti asetta vain suojellakseen itseään.

2. Phuketin rannalta on löydetty lisää mystisiä roskia.

Asianomaiset virkamiehet eivät ole vieläkään pystyneet tiukasti tunnistamaan, missä tai mitä roskat ovat kaikista kolmesta viimeaikaisesta havainnosta lehdistön aikaan.

3. Etsitty amerikkalainen mies pidätettiin Bangkokissa, kun hänen väitetään vaurioittaneen vuokrahuvilaa Karonissa, Mueang Phuketissa.

Sitä ei mainittu, miksi tai miten herra John vaurioitti huvilaa.

4. Kolme kenialaista naista pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, ja heidän mahastaan ​​löytyi 2.8 kiloa kokaiinia.

Kesti kaksi päivää ennen kuin he vapauttavat kaikki kapselit mahastaan.

5. Päihtynyt thaimaalainen mies pidätettiin aseella sen jälkeen, kun hänen väitetään pidättäneen venäläisen naisen hotellissa Patongissa, mutta tapauksen yksityiskohdat olivat erittäin rajalliset.

Thaimaalaista miestä syytetään sen jälkeen, kun hän näytti aseen venäläiselle naiselle hotellin huoneessa Patongissa.

Tämä outo tarina vangitsi sosiaalisen median mielikuvituksen kuluneen viikon aikana.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.