Yksi henkilö kuollut, yksi kadonnut, kaksi selviytyy Phuketinmeren venetaistelun jälkeen

Phuket -

Yksi ihminen löydettiin kuolleena, yksi on edelleen kateissa, ja kaksi ihmistä selvisi hengissä, kun vene taisteli voimakkaiden aaltojen kanssa meressä Rawaissa, Meuang Phuketissa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin paikallisen veneen kaatumisesta lähellä Aew Islandia sunnuntai-iltapäivänä (10. syyskuuta).th).

Eloonjääneet ovat Rojjanasak Sueathom, 45, ja Rbeebeen Tummalee, 46. Witthaya Malila, 52, löydettiin kuolleena, ja Wisit Songkhun, 44, on edelleen kateissa.

Mr. Rojjanasak kertoi The Phuket Expressille "Lähtimme merelle aamulla kello 10 pitkähäntäisellä lasikuituveneellä kalastamaan. Mr. Wisit oli veneen kapteeni. Olimme noin 00 metrin päässä Aew Islandista, kun pysähdyimme kalastamaan.

– Keskipäivällä noin kolme metriä korkeat aallot alkoivat iskeä veneeseen jatkuvasti. Vettä valui veneen etuosaan. Yritimme päästä eroon vedestä veneestä, mutta epäonnistuimme ja vene alkoi vajota. Mr. Rbeebeen, joka on vahva uimari, ui takaisin Aew-saarelle onkivavalla, jonka avun saaminen kesti noin kymmenen minuuttia. Rojjanasak jatkoi.

"Tässä vaiheessa me kaikki kolme jäljellä kelluimme meressä. Mr. Wisit sanoi olevansa liian heikko selviytyäkseen ennen kuin hän upposi veden alle. Sen jälkeen herra Rbeebe käytti onkivapaa ja siimaa vetääkseen minut takaisin maihin."

”Sillä välin pidin herra Witthayan kädestä. Hän piti kiinni meressä kelluvasta vaahtolaatikosta. Yritin vetää hänet turvaan, mutta iso aalto osui meihin ja käteni irtosi hänestä. Mr. Rbeebeen ja minä yritimme etsiä häntä, mutta epäonnistuimme ennen kuin uimme laskeutumaan ja kutsuimme pelastajia."

Mr. Witthaya löydettiin kuolleena pelastusryhmien saapuessa ja herra Wisit oli edelleen kateissa lehdistön aikaan. Oli epäselvää, olivatko miehet yllään pelastusliivit.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.