Liikenneministeriö suunnittelee päivittämistä Thaimaan logistiikkasektorille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Liikenneministeriö on linjannut suunnitelmia maan logistiikkajärjestelmän parantamiseksi keskittyen rautatie- ja meriliikenteeseen.

Avajaispuheessaan liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit totesi, että hän on keskustellut politiikastaan ​​ministeriön virkamiesten kanssa ja aikoo julkistaa ministeriön linjaukset ensi viikolla. Hän korosti näiden alojen laajentamisen tärkeyttä Thaimaan logistiikan kilpailukyvyn parantamiseksi ja korosti sen kasvupotentiaalia.

Liikenneministeri sanoi, että yksi hänen prioriteeteistaan ​​on varmistaa, että maan kaksiraiteiset hankkeet valmistuvat ajallaan. Khon Kaenin ja Nong Khain provinssien välinen 29.7 miljardin bahtin parannus, hanke, johon pääministeri Srettha Thavisin aikoo vierailla tulevaisuudessa, on myös yksi ministeriön tärkeimmistä tavoitteista.

Vastatakseen Thaimaassa toimimisesta kiinnostuneiden lentoyhtiöiden kasvavaan määrään Suriya aikoo pyytää Thaimaan kuninkaallisten ilmavoimien käyttämättömiä lentoaikoja Thaimaan lentoasemien (AoT) hallinnoimilla lentoasemilla. Tämä liike voisi lisätä päivittäisiä kaupallisia lentoja 100-150:llä, mikä on erityisen tärkeää sesonkiajan lähestyessä.

Samaan aikaan liikenneministeri tunnustaa, että sähköjunille tarvitaan kohtuuhintaisia ​​hintoja, kuten ehdotettu 20 bahtin yläraja, mutta korostaa, että asiasta on neuvoteltava asianomaisten virastojen kanssa. Hän uskoo, että tällaisten hintakattojen käyttöönotto lisää sähköjunia käyttävien työmatkalaisten määrää 10 prosenttia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.