Thaimaan huippupoliisi lupasi rynnätä valtatiemafiaryhmiin poliisin ampumisen jälkeen

Nakhon Pathom -

Kenraali Surachet Hakparn, apulaispoliisikomentaja ja Thaimaan tunnetuin poliisi, on ilmoittanut suunnitelmansa puhdistaa mafiaverkostot, mukaan lukien ne, jotka kiristävät lahjuksia ylikuormitetuista kuorma-autoista Nakhon Pathomissa.

Aiemmat tarinamme:

Alueen päällikkö kutsui joukon tiepoliisia päivälliselle. Piirijohtaja keskusteli majuri Siwakornin kanssa ja alapiirin päällikkö väitti pyytäneen toisen valtatiepoliisin ylennystä. Keskustelu ei sujunut suunnitelmien mukaan. Asemies tuli sisään ennen kuin avasi tulen ruokapöytään.

Osapiirin johtaja (Kamnan) on antautunut poliisille sen jälkeen, kun valtatiepoliisi ammuttiin Nakhon Pathomissa.

Nakhon Pathomissa thaimaalaisen valtatiepoliisin kuoliaaksi ampunut asemies ampui kuoliaaksi Central Investigation Bureau (CIB) -poliisi paenessaan Kanchanaburiin.

Nyt päivitykseen:

Kenraali Surachet kertoi TPN-medialle: "Merkittävä määrä todisteita ammuspaikalla raivattiin ja tarkastettiin, mukaan lukien CCTV-materiaalia. Myös kaikkien tapahtumapaikalla olevien DNA kerättiin."

"Poliisi löysi kymmenen asetta alapiiripäällikön Kam Nan Nokin talosta. Hänellä on valtava rakennusyritysverkosto, jossa ylikuormitettuja kuorma-autoja käytetään monilla Nakhon Pathomin pääteillä. Hän tuntee monia valtatiepoliiseja ja muita korkea-arvoisia poliiseja alueella”, kenraali Surachet selitti.

"Yritämme nyt puhdistaa kaikki niin kutsutut mafiaverkostot, mukaan lukien ne, jotka kiristävät lahjuksia ylikuormitetuista kuorma-autoista Nakhon Pathomissa, joista monet liittyvät Kamnan Nokiin." Kenraali Surachet huomautti.

Kamnan Nok on edelleen kiistänyt kaikki syytteet ja ampumisen suunnittelun.

Aiheeseen liittyvä artikkeli lahjusten kiristämisestä ylikuormitetuista kuorma-autoista:

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on kuumassa vedessä syytösten johdosta, joiden mukaan jotkut sen virkailijat kiristävät lahjuksia ylikuormitetuista kuorma-autoista vastineeksi silmänsä sulkemisesta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/