TAT siirtyy mainostamaan Thaimaata kestävänä matkailukohteena

LEHDISTÖTIEDOTE:

TAT:n kuvernööri Thapanee Kiatphaiboonin mukaan Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on siirtämässä painopistettään edistämään Thaimaata "kestävänä kohteena", joka on sitoutunut ympäristönsuojeluun.

Viraston tavoitteena on kouluttaa ulkomaisia ​​matkailijoita maan pyrkimyksistä mukautua maailmanlaajuisiin kestävän kehityksen trendeihin. Thapanee korosti, että Thaimaasta pyrkii tulemaan arvokkaaksi ja kestäväksi matkailukohteeksi samalla kun se käsittelee ympäristöhaasteita, kuten Pohjois-Thaimaan maastopaloja, jotka vaikuttivat matkailuun pitkiä aikoja.

TAT:n strategia, joka tunnetaan nimellä "Kestävästi nyt", pyrkii muuttamaan matkailualaa hyväksymällä kestävän matkailun tavoitteet (STG), jotka ovat linjassa Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa. Virasto esitteli myös Sustainable Tourism Acceleration Rating (STAR) -projektin, jossa tähdet myönnetään toimijoille, jotka parantavat kestävän kehityksen käytäntöjään. Tavoitteena on, että vähintään 85 % osallistuvista matkailualan toimijoista saavuttaa kolmesta viiteen tähteä vuoteen 2025 mennessä.

Tuoreen tutkimuksen mukaan merkitykselliset matkakokemukset on määritelty Thaimaassa vierailevien ulkomaalaisten matkailijoiden ensisijaiseksi tavoitteeksi.

TAT:n ponnistelut ulottuvat kumppanuuksiin, digitaalisen teknologian käyttöönottoon ja kapeisiin markkinoihin, joiden kaikkien tavoitteena on parantaa Thaimaan matkailualaa ja asettaa samalla kestävyyden etusijalle. Viidessä maakunnassa toteutettu pilottihanke keskittyy kannustamaan matkailuyrityksiä tarjoamaan ympäristöystävällisiä palveluita.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.