Puolustusministeri toivoo sukellusveneen moottorin ratkaisua

LEHDISTÖTIEDOTE:

Puolustusministeri Sutin Klungsang on ilmaissut optimismin sen suhteen, että tuleva hallitus voisi päästä uuteen sopimukseen Saksan ja Kiinan kanssa Thaimaan uuden sukellusveneen moottorista, joka on parhaillaan kokoonpanossa Kiinassa.

Alun perin Thaimaan kuninkaallinen laivasto oli vaatinut Saksassa valmistettua moottoria S26T Yuan -luokan sukellusveneeseen, joka oli tarkoitus toimittaa tässä kuussa, mutta joka on siirretty ensi huhtikuuhun pandemiaan liittyvien viivästysten vuoksi.

China Shipbuilding & Offshore International Co (CSOC), joka vastasi sukellusveneen rakentamisesta hallitusten välisen (G2G) sopimuksen mukaisesti, oli tarjonnut CHD620-moottoria sen jälkeen, kun Saksa kieltäytyi myymästä MTU 396 -dieselmoottoriaan Kiinalle ja luokitteli sen armeijaksi. -puolustustuote.

Sutin, joka puhui YK:n yleiskokouksen 78. istunnossa New Yorkissa, ilmaisi toiveensa, että ongelma voitaisiin ratkaista, ja ehdotti, että pääministeri Srettha Thavisinilla on todennäköisesti ratkaisu mielessä.

Mitä tulee Thaimaan reaktioon naapurimaassa Myanmarin meneillään olevaan konfliktiin, Sutin ilmoitti aikovansa muodostaa ryhmän käsittelemään asiaa ulkoministeriön virkamiesten neuvojen perusteella. Muodollinen päätös Myanmarin kriisin hoitamisesta tehdään huolellisen harkinnan jälkeen.

Sutin vahvisti aikomuksensa vahvistaa Thaimaan puolustusteollisuutta perustamalla muodollisen komitean sotilaallista yhteistyötä varten tutkijoiden ja tekniikkojen kanssa. Aloitteen tavoitteena on kehittää edelleen maan puolustuskykyä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.