PÄIVITYS: Thaimaalaista miestä syytettiin sen jälkeen, kun hän esitti aseen venäläiselle naiselle Patongissa

Patong -

Thaimaalaista miestä syytetään sen jälkeen, kun hän näytti aseen venäläiselle naiselle hotellin huoneessa Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Päihtynyt thaimaalainen mies pidätettiin aseella sen jälkeen, kun hänen väitetään pidättäneen venäläisen naisen hotellissa Patongissa, mutta tapauksen yksityiskohdat olivat erittäin rajalliset.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että thaimaalainen Mr. Kittipoom Mamak meni Bangla Roadille Patongissa ennen kuin tapasi venäläisen naisen ja he viettivät aikaa jonkin aikaa. Hän pyysi häntä menemään kanssaan hotelliin, jossa hän yöpyi rentoutumaan ja katsomaan televisiota Phra Metta Roadilla Patongissa, ja hän suostui, koska hän ei tuolloin näyttänyt olevan mahdollinen uhka. Päihtynyt Kittipoom otti sitten hotellihuoneessa esiin aseen ja asetti sen pöydälle. Venäläinen nainen pelästyi ja pakeni ja pyysi apua hotellin henkilökunnalta.

Poliisi takavarikoi Mr. Kittipoomilta kullanvärisen Beretta-käsiase, jossa oli 14 luotia. Häntä syytettiin ampuma-aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman pätevää syytä. Venäläinen nainen ei kuitenkaan halunnut ryhtyä muihin oikeustoimiin Kittipoomia vastaan.

Kittipoom pysyi vangittuna lehdistön ajan, eikä hänellä ollut selitystä oudolle käytökselleen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.