Epäilty pidätettiin Phuketissa 74-vuotiaan naisen murhan jälkeen

KUVA: Siam Rath

Phuket -

Epäilty pidätettiin Phuketissa sen jälkeen, kun hän ja toinen epäilty murhasivat 74-vuotiaan naisvanhimman Nakhon Si Thammaratissa ja varastivat tämän iPhonen.

Crime Investigation Bureau (CIB) Poliisi kertoi TPN-medialle, että tällä viikolla he ovat pidättäneet miehen, joka on tunnistettu vain Siri 'K':ksi, 43. Hänet pidätettiin huoltoaseman edessä Cherng Talayssa, Thalangissa.

Kesäkuussa 1st, 2023 Na Bonin poliisille Nakhon Si Thammaratissa ilmoitettiin, että 74-vuotias nainen löydettiin kuolleena paikallisesta ruokakaupasta. Hänen kaulasta löydettiin haavoja ja hän näytti myös kuristuneen rintaliiveillä. Epäiltyjen kerrotaan myös varastaneen naiselta iPhonen.

Poliisi tunnisti, että toinen kahdesta epäillystä oli herra Siri. Toinen epäilty, jota ei tunnistettu, on jo pidätetty. Sirille annettiin pidätysmääräys syytteeseen osallistumisesta kuolemaan johtaneeseen pahoinpitelyyn ja varkauksiin.

Siri on lehdistöstä lähtien kiistänyt kaikki syytökset ja väittänyt olevansa syyttömänä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.