Epäilty pidätettiin, kun hän oli siepannut kassin uhrilta Patongin pesulassa

Patong -

Epäilty pidätettiin sen jälkeen, kun hän nappasi kassin naisuhrilta pesulaliikkeessä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Nathee Sirisomin, 30, Songkhlasta. Hänet pidätettiin asunnossa Soi Phra Barameessa Patongissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Phuketin maakunnan tuomioistuin oli antanut pidätysmääräyksen 6. syyskuutath, 2023 hänelle syytteeseen varkaudesta ja pahoinpitelystä, joka on aiheuttanut ruumiin ja henkisen vamman.

Nathee myönsi rikoksen poliisille ja kertoi heille, että hän on työtön eikä hänellä ollut rahaa maksaa vuokrahuoneestaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.