Patong Tuk Tuk -taksinkuljettajalle määrättiin 500 bahtin sakko intialaisten matkustajien pahoinpitelystä

Patong -

Tuk Tuk -taksinkuljettajalle on asetettu syytteet ja 500 bahtin sakko intialaisten matkustajiensa kimppuun Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että dash cam -video oli levinnyt sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla. Videolla näyttää siltä, ​​​​että ryhmä taksinkuljettajia riitelee ulkomaalaisten turistien kanssa Patongin tiellä. Yksi videolla olevista taksinkuljettajista näyttää hyökkäävän fyysisesti yhtä intialaista turistia lyömällä häntä kasvoihin.

Patongin poliisi jatkoi tutkintaa tapahtuman jälkeen ja havaitsi, että Tuk Tuk -taksinkuljettaja oli poiminut viisi intialaista turistia Patongin Bangla Roadilta tuodakseen heidät takaisin hotelliinsa. Hotellille saavuttuaan alkoi kuitenkin kiivas suullinen riita taksimaksusta ennen kuin tilanne kärjistyi ja tiellä alkoi kaaos, joka aiheutti yleistä haittaa tienkäyttäjille.

Tuk Tuk -taksinkuljettaja, joka hyökkäsi intialaista turistia, joka tunnistettiin vain Mr. Chitnapongiksi, pidätettiin myöhemmin. Häntä syytettiin julkisesta haitasta ja hänelle määrättiin 500 bahtin sakko. Häntä käskettiin myös olemaan hyvä turisteille, minkä Chitnapong lupasi tehdä niin tulevaisuudessa.

Asianomaiset intialaiset turistit eivät puhuneet tiedotusvälineille tai julkaisseet lausuntoa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on saanut vammoja ampumalla riidan jälkeen Patongissa toisen Tuk Tuk -taksin kuljettajan kanssa.

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on antautunut ammuttuaan toisen Tuk Tuk -taksinkuljettajan, joka loukkaantui vakavasti. Kaksi miestä työskenteli samalla taksiasemalla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.