Päihtynyt thaimaalainen mies pidätettiin aseen kanssa sen jälkeen, kun hänen väitetään pidättäneen venäläisen naisen Patongissa

Patong -

Päihtynyt thaimaalainen mies pidätettiin aseella sen jälkeen, kun hänen väitetään pidättäneen venäläisen naisen hotellissa Patongissa, mutta tapauksen yksityiskohdat olivat erittäin rajalliset.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (8th) heille ilmoitettiin tapahtuneesta hotellissa Patongissa. Humalassa thaimaalaisen miehen epäillään pidättäneen venäläisen naisen huoneessa. Poliisi löysi huoneesta myös käsiaseen.

Thaimaalainen mies vietiin Patongin poliisiasemalle lisätutkimuksia ja oikeustoimia varten.

Tapauksen tiedot olivat kuitenkin erittäin rajalliset, sillä Patongin poliisi viittasi tuntemattomassa hotellissa jatkuvaan tutkintaan.

Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei maininnut, kuka ilmoitti heille tapauksesta, eikä myöskään tunnistanut thaimaalaista miestä.

Myös lainvalvontaviranomaiset salasivat venäläisen naisen nimen, vaikka tämä oli hänen yksityisyyttään ja turvallisuuttaan mahdollisena uhrina.

Phuket Express toimittaa kaikki lisäpäivitykset tähän tarinaan, jos asiaankuuluvat viranomaiset julkaisevat ne.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.