Kymmenenvuotias Harrison Phillips, nouseva tähti elokuvassa "The Creator"

Nuori lahjakkuus Harrison Phillips, jolla on monipuolinen tausta brittiläisen ja thaimaalaisen perinnön kanssa, on valloittanut yleisön uskomattomalla suorituksellaan elokuvassa "The Creator". John David Washingtonin rinnalla näyttelevää elokuvaa kuvattiin eri puolilla Thaimaata merkittävän kuuden kuukauden ajan ennen kuin se valmistui Pinewood Studiosilla Lontoossa.
Harrisonin matka tähteen alkoi, kun hän muutti Thaimaahan vuonna 2021 Iso-Britanniasta. Palavalla intohimolla näyttelemiseen hän koe-esiintyi stunt- ja kehon kaksoisrooliin, mikä ylitti vaikuttavasti yli 40 muuta nuorta näyttelijää, jotka pyrkivät saavuttamaan halutun osan.
"The Creator" esittelee Harrisonin luonnollista lahjakkuutta ja omistautumista, kun hän herättää hahmonsa henkiin. Hänen kykynsä sulautua saumattomasti stunttien ja toimintajaksojen vaativaan maailmaan on hänen ikäiselleen todella merkittävä.
Ohjaaja Gareth Edwards kiitti Harrisonia hänen merkittävästä työmoraalistaan ​​ja ammattimaisuudestaan ​​koko kuvauksen ajan ja totesi: "Harrison ylitti odotuksemme, ja hänen sitoutumisensa rooliin oli todella erinomaista."
"The Creator" lupaa olla innostava elokuvallinen tekoälykokemus, joka esittelee Harrisonin lahjakkuutta, kun hän jakaa valkokankaan arvostetun näyttelijän John David Washingtonin kanssa. Yleisö voi odottaa mukaansatempaavaa ja visuaalisesti vaikuttavaa seikkailua, jossa Thaimaan eloisat maisemat yhdistyvät Pinewood Studiosin tunnettuun käsityötaitoon.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Lue lisää elokuvasta TÄSSÄ.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.