Epäilty pidätettiin Phuketissa 12-vuotiaan tytön väitettyä raiskauksen

Phuket -

Etsitty epäilty pidätettiin Thalangissa sen jälkeen, kun hän raiskasi 12-vuotiaan tytön Phatthalungissa.

Rikostentorjuntaosaston (CSD) poliisi kertoi TPN-medialle, että he ovat aiemmin tällä viikolla pidättäneet miehen, joka tunnistettiin vain Mr. Somkietiksi (Sathit) (ikää ei ilmoitettu) talosta Pa Klokissa. Häntä syytetään alle 13-vuotiaan lapsen raiskaamisesta, tunkeutumisesta ja laittoman huumeen (metamfetamiinin) käytöstä.

Pidätys seurasi maaliskuussa 2018 tapahtunutta tapausta, jossa epäilty, joka tunsi uhrin, 12-vuotiaan tytön, meni hänen taloonsa, kun hänen vanhempansa eivät olleet kotona. Sitten hän raiskasi tytön. Hänen isänsä palasi myöhemmin taloon ja kohtasi epäillyn.

Isä teki ilmoituksen poliisille ja epäilty pidätettiin, mutta hän vaati oikeudenkäynnin aikana takuita, joka myöntyi myöhemmin. Epäilty kuitenkin pakeni ja piiloutui Phuketiin viisi vuotta ennen kuin hänet pidätettiin.

Epäilty on edelleen vangittuna lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.