Moottoritiepoliisi ammuttiin Nakhon Pathomissa, epäilty vapaana

Nakhon Pathom -

Tiepoliisi ammuttiin kuoliaaksi a alapiirin päällikkö Mueangissa Nakhon Pathomin alueella.

Mueang Nakhon Pathomin poliisille ilmoitettiin tapauksesta keskiviikkoiltana (6th) talossa Ta Kongin osa-alueella.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle ruokailutilaan löytääkseen kaksi loukkaantunutta. Maantiepoliisialueen 1:n tarkastaja majuri Siwakorn Saibua oli saanut vakavia vammoja seitsemästä luodista. Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi. Toinen loukkaantunut oli everstiluutnantti Wasin Panppee. Hän sai vammoja käteensä saadusta ammushaavasta.

Kapteeni Boonleang Mueang Nathon Pathomin poliisista kertoi TPN-medialle, että ampuja on tunnistettu Tananchai Manmakiksi, 45. He etsivät häntä parhaillaan. Sillä välin rikostentorjuntaosaston (CSD) poliisi etsii myös alapiirin päällikköä, jota ei heti täysin nimetty.

CSD on raportoinut, että alapiirin päällikkö kutsui joukon tiepoliisia päivälliselle. Alapiirin päällikkö keskusteli majuri Siwakornin kanssa ja alapiirin päällikkö väitti, että ylennettiin toista valtatiepoliisia, joka työskentelee majuri Siwakornin kanssa. Tätä henkilöä ei myöskään tunnistettu.

Keskustelu ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan. Majuri Siwakorn kertoi alapiiripäällikölle, että ylennyksen tulee noudattaa normaalia prosessia. Piirijohtaja suuttui ennen kuin hän poistui keskustelusta. Sen jälkeen ampuja tuli sisään ennen kuin avasi tulen ruokapöytään, kertoo CSD:n poliisi.

Epäilty on paennut lehdistön ajan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.