PÄIVITYS: Etsitty entinen Pattayan pormestari on kuulemma paennut Thaimaasta välttääkseen pidätyksen Waterfront Condo -asiassa

Pattaya -

Tänään, 6. syyskuuta, ilmestyi raportteja, joiden mukaan Mr. Itthiphol Khunpluem, Pattayan entinen pormestari ja entinen Thaimaan kulttuuriministeri, on paennut Thaimaasta Kambodžaan lentoteitse sen jälkeen, kun häntä etsittiin väitetystä väärinkäytöksestä, joka liittyi hänen myöntämäänsä laittomaan rakennuslupaan. Waterfront-asuntoprojekti.

Ensin edellinen tarinamme:

Korruptio- ja väärinkäytöstapauksia käsittelevä rikostuomioistuin on antanut Pattayan entiselle pormestarille Itthiphol Khunpluemille pidätysmääräyksen, joka liittyy hänen väitettyyn virheelliseen rakennusluvan myöntämiseen kiistanalaisen Waterfront-rakennuksen rakentamiseksi Pattaya Beachin lähelle.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Chonburin provinssin poliisin apulaiskomentaja kenraalimajuri Chomchawin Punatananon kertoi tänään Thaimaan tiedotusvälineille saaneensa tietoja, joiden mukaan herra Itthiphol on lähtenyt Thaimaasta aamulla 30. elokuuta 2023 osallistuttuaan kokoukseen, ja ei ole palannut sen jälkeen.

Hänen kerrotaan poistuneen maasta Cambodia Airwaysin lennolla KR0702 ja matkalla Phnom Penhiin.

Pol. Kenraalimajuri Chomchawin ilmoitti, että poliisi laajentaa tutkintaa löytääkseen herra Itthipholin sekä muita syytettyjä.

Tilanne koskee Waterfront Condon erittäin kiistanalaista silmänsärkyä, jota käsittelimme täällä aiemmin laajasti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.