Kolme kenialaista naista pidätettiin Phuketin lentokentällä lähes 3 kilon kokaiinin kanssa

Phuket -

Kolme kenialaista naista pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, ja heidän mahastaan ​​löytyi 2.8 kiloa kokaiinia.

Sakoon poliisi kertoi Phuket Expressille tiistaina (5. syyskuuta), että he ovat pidättäneet kolme kenialaista naispuolista epäiltyä. Kaksi heistä oli 26-vuotiaita ja toinen 34-vuotias.

Sunnuntaina (3. syyskuuta) Sakoon poliisi sai nimettömältä kansalaiselta vihjeen, että kenialaiset naiset kuljettavat maahan paljon kokaiinia. Poliisi etsi kolme epäiltyä, mutta ei aluksi löytänyt heiltä mitään laitonta. Kolme naista vietiin sitten Thalangin sairaalaan röntgenkuvausta varten, koska asiaankuuluvat poliisit ja viranomaiset epäilivät.

Tulos osoitti, että heidän mahastaan ​​löytyi monia esineitä. Kesti kaksi päivää ennen kuin he vapauttavat kaikki kapselit mahastaan. Poliisi havaitsi, että kapselit sisälsivät yhteensä 2.8 kiloa kokaiinia.

Kaikki kolme kenialaista epäiltyä eivät sanoneet mitään eivätkä toimineet yhteistyössä kieltäytyen vastaamasta lainvalvontaviranomaisten kysymyksiin. Heidät kaikki vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen luokan 2 huumeiden maahantuonnista ja luokan 2 huumeiden laittomasta hallussapidosta. Heidät joutuvat mustalle listalle ja odottavat karkottamista, kun he ovat suorittaneet huumeiden hallussapidosta määrätyt tuomiot, jotka voivat olla melko laajat.

Sakoon poliisi ei julkistanut epäiltyjen nimiä, koska tutkinta jatkuu naisten kanssa työskennelleiden mahdollisten rikoskumppaneiden johdosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.