Thaimaan ministerit ovat vannoneet virkavalansa

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Pääministeri Srettha Thavisin ja hänen kabinettinsa vannoivat virkavalansa Hänen Majesteettinsa Kuninkaan edessä tiistaina 5. syyskuuta.

Hänen Majesteettinsa antoi heille yleisön Amporn Sathan Residential Hallissa Dusit Palacessa Bangkokissa klo 2.

Srettha, joka nimitettiin kuninkaallisesti pääministeriksi ensimmäiselle kaudelle 23. elokuuta, puhui tiedotusvälineille juhlallisen seremonian jälkeen. Hän sanoi olevansa sitoutunut johtamaan hallitusta Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa Kuninkaan periaatteiden ja ohjeiden mukaisesti. Hän korosti, että tämä hallitus edustaa kansaa ja on omistautunut vastaamaan maan lukuisiin kohtaamiin haasteisiin.

"Hallitus on päättänyt työskennellä väsymättä ja vastata kansalaisten tarpeisiin ja toiveisiin joka päivä ja joka minuutti", Srettha sanoi.

Hän lisäsi, että tänä perjantaina hän vierailee Khon Kaenin, Udon Thanin ja Nong Khain maakunnissa keskustellakseen ihmisten kanssa ja ymmärtääkseen heidän ongelmiaan. Ensi viikon maanantaina hallitus julkistaa viralliset linjaukset eduskunnalle. Pääministeri ilmoitti, että tämän hallituksen tavoitteena on edistää oikeudenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä perustuslaillisen monarkian puitteissa sekä vahvistaa kansalaisten aktiivista osallistumista.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.