Koditon mies löydettiin kuolleena poliisiaseman läheltä Phuketin vanhastakaupungista

Phuket -

Koditon mies löydettiin kuolleena poliisilaatikon läheltä Phuketin vanhastakaupungista.

Phuketin kaupungin poliisi poliisiasemalla Montree – Phang Nga (helmi) risteyksessä Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketissa kertoi Phuket Expressille, että mies löydettiin kuolleena keskiviikkona (10. syyskuuta) klo 30. .

Hätäkeskukseen soitettiin, että miehen vahvistettiin kuolleen, ja hänen uskottiin olleen kuollut kaksi tuntia ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Hänen toinen silmänsä oli myös mustelmia. Hänestä ei löytynyt minkäänlaista henkilöllisyystodistusta.

Lähistöllä olevat paikalliset kertoivat, että miehen nimi tunnettiin vain Mr. Sangthong, joka oli noin 40-vuotias. Hän oli päihtynyt ja aiheuttanut julkista häiriötä temppelissä aiemmin aamulla ennen kuin poliisi kutsuttiin paikalle. Sen jälkeen hänet vietiin poliisiasemalle, jonka jälkeen hänet löydettiin kuolleena.

Hänen ruumiinsa vietiin Vachira Phuketin sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.