PÄIVITYS: Tuk Tuk -taksinkuljettaja antautui Patongissa ampumisen jälkeen

Patong -

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on antautunut ammuttuaan toisen Tuk Tuk -taksinkuljettajan, joka loukkaantui vakavasti. Kaksi miestä työskenteli samalla taksiasemalla.

Edellinen tarinamme:

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on saanut vammoja ampumalla riidan jälkeen Patongissa toisen Tuk Tuk -taksin kuljettajan kanssa.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (5th) thaimaalainen mies, joka on tunnistettu vain herra Kositiksi, 36, on antautunut Patongin poliisille asianajajansa seurassa.

Kosit oli etsintäkuulutettu Phuketin provinssin tuomioistuimen antamasta pidätysmääräyksestä syytteeseen murhan yrityksestä, ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman asianmukaista syytä sekä tulen avaamisesta julkisella paikalla.

Kosit on aluksi väittänyt, että loukkaantunut mies ja hänen ystävänsä hyökkäsivät ensin hänen kimppuunsa ja että Kosit käytti asetta vain suojellakseen itseään.

Kosit pysyi pidätettynä lehdistön ajan, ja Patongin poliisi aikoi jatkaa sekä epäillyn että uhrin kuulusteluja ja tutkia rikospaikalta otettuja CCTV-todisteita.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.