PÄIVITYS: Epäillyn vaimo pidätettiin sen jälkeen, kun liikkeen omistaja puukotettiin kuoliaaksi hänen omassa ruokakaupassa Phuketissa

Phuket -

Epäillyn vaimo pidätettiin Phatthalungissa, kun mies puukotettiin kuoliaaksi hänen omassa ruokakaupassaan Phuketissa tämän vuoden toukokuussa.

Edellinen tarinamme:

Paikallinen kaupan omistaja on menehtynyt, kun häntä puukotettiin omassa ruokakaupassaan Phuket Townissa epäillyn kiistan jälkeen entisen asiakkaan kanssa.

Nyt päivitykseen:

Poliisi on pidättänyt naisen, joka on tunnistettu vain neiti Ketsudaksi paikallisessa kaupassa Chumpolissa, Sri Nakarinin alueella Phatthalungissa. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Phuketin maakunnan tuomioistuin on antanut pidätysmääräyksen sekä epäillystä herra Tarapong Nepbuasta että hänen vaimostaan, rouva Ketsudasta, jonka väitettiin olleen Tarapongin rikoskumppani auttamalla epäiltyä kiertämään lainvalvontaa.

Poliisi havaitsi, että neiti Ketsuda oli paennut tätinsä taloon ennen kuin hänet pidätettiin. Hänet vietiin takaisin Phuketin kaupungin poliisiasemalle, ja hän on kiistänyt osallisuutensa murhaan tai auttavan miehensä kiertämään poliisia. Hän väitti myös, ettei hänellä ollut aavistustakaan, missä hänen miehensä Tarapong on.

Kauhea tapaus vei liikkeen omistajan Wanchai Butdeen, 35, hengen, joka puukotuksen jälkeen vietiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet myöhemmin julistettiin kuolleeksi.

Poliisi kertoo, että toukokuun 2nd epäilty ja hänen vaimonsa käyttivät alkoholia ruokakaupassa, ja Wanchai pyysi heidät poistumaan häiriön aiheuttamisen jälkeen. Tämä raivostutti parin niin paljon, että he palasivat myöhemmin 6. toukokuuta ja murhasivat Wanchain, poliisin mukaan. Pariskunta pakeni paikalta murhan jälkeen ja oli siitä lähtien kiertänyt lainvalvontaviranomaisia.

Lehdistöstä lähtien Tarapong, joka tunnetaan myös lempinimellään Jack, pysyi vapaana Phuketin poliisin painostaessa vaimoaan saadakseen lisätietoja hänen olinpaikastaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.