Matkailuosasto tukee viisumivapaata aloitetta

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) - Matkailuministeriö on ilmoittanut tukevansa täysin hallituksen aloitetta viisumivapaan saapumisen laajentamisesta useammille kansallisuuksille. Siirron odotetaan vahvistavan Thaimaan matkailualaa.

Pääjohtaja Chaturon Phakdeewanich sanoi, että hyvin toteutettu viisumivapauspolitiikka voisi lisätä Thaimaan kilpailuetua, etenkin kun otetaan huomioon maan alhaisemmat matkapakettien kustannukset.

Hän korosti, että hallituksen on punnittava vaihtoehtoja täydellisen viisumivapauden ja pelkän viisumihakemusmaksun luopumisen välillä. Lisäksi hän painotti vaihtoehtoisten tulonlähteiden tarvetta korvata menetetyt viisumihakemuksista saadut tulot.

Chaturon vakuutti, että osasto on valmis johtamaan tätä politiikkaa, mutta korosti perusteellisen seulontaprosessin tarvetta kansallisten etujen turvaamiseksi.

Thaimaan viranomaiset ennustavat kansainvälisten vierailijoiden määrän nousevan jopa 27.4 miljoonaan vuoden loppuun mennessä, minkä jälkeen ensi vuonna kasvu jatkuu erilaisten matkailua edistävien kampanjoiden ja politiikkojen ansiosta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.