Alaikäiset löydetty viihdepaikalta Patongista

Patong -

Patongin poliisin mukaan viihdepaikan omistaja pidätettiin, kun alaikäisiä löydettiin juhlimasta liikkeestä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiyön jälkeen tiistaina (5th) he pidättivät Bangla Roadin viihdepaikan omistajan. (Phuket Express totesi, että Patongin poliisi ei antanut mitään yksityiskohtia omistajasta tai paikan koko nimestä vedoten meneillään olevaan tutkimukseen).

Omistaja vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alle 20-vuotiaiden alaikäisten päästämisestä viihdepaikkaan.

Thaimaan lain mukaan henkilön on oltava vähintään XNUMX-vuotias voidakseen laillisesti olla viihdekeskuksessa, kuten yökerhossa.

Patongin poliisi lisäsi, että tarkastuksia ja ratsioita jatketaan ja että he ovat jatkuvasti varoittaneet viihdepaikkojen omistajia olemaan päästämästä alaikäisiä tiloihinsa asiakkaina tai töihin.

Samankaltaisessa tuoreessa tarinassa:

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman baarin ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä siellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.