Hierontaliikkeen omistaja Patongissa pidätettiin, koska hänen väitetään olleen auki ilman lupaa

Patong -

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman laillista lupaa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (4. syyskuuta) he pidättivät miehen, joka tunnistettiin vain herra Witthayaksi. Poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä, Ratcha Uthit 200 Pi Roadilla Patongissa sijaitsevassa hierontaliikkeessä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle, koska hän avasi hierontaliikkeen ilman laillista lupaa ja lisenssiä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille jatkavansa laitonta hierontaliikkeen tukahduttamista estääkseen rikoksia, mukaan lukien seksuaalisen hyväksikäytön.

Suuri määrä hierontaliikkeitä Phuketissa on suljettu ja omistajia pidätetty äskettäin, kuten alla näkyy.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman laillista lupaa Patongissa.

Hierontaliikkeen Patongissa väitettiin olleen auki ilman lupaa.

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman lupaa.

Nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.