Amerikkalainen mies pidätettiin vuokrahuvilan väitetystä vahingoittamisesta Phuketissa

Phuket -

Etsitty amerikkalainen mies pidätettiin Bangkokissa, kun hänen väitetään vaurioittaneen vuokrahuvilaa Karonissa, Mueang Phuketissa.

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kertoi TPN-medialle maanantaina (4th), että he pidättivät miehen, jonka he tunnistivat vain Mr. Johniksi, 41, Amerikan kansalaiseksi. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun vuokrahuvilan omistaja Karonissa teki ilmoituksen Karonin poliisille.

Huvilan omistaja, jonka nimeä myös lainvalvontaviranomaiset salasivat, kertoi Karonin poliisille, että herra John oli vahingoittanut heidän huvilansa toimittamalla todisteeksi CCTV-materiaalia. TPN Media huomauttaa, että ei mainittu, miksi tai kuinka tarkasti herra John vahingoitti huvilaa. Karonin poliisi ei pystynyt ottamaan yhteyttä herra Johniin laajan etsinnön jälkeen, ennen kuin he pyysivät hänestä valtakunnallista pidätysmääräystä ja ottivat yhteyttä Royal Thai Immigrationiin estääkseen häntä mahdollisesti pakenemasta Thaimaan kuningaskunnasta.

Poliisi- ja maahanmuuttoviranomaiset havaitsivat myöhemmin, että John oli asunut asuntohuoneistossa osoitteessa Soi Sukhumvit 11 Wattanassa, Bangkokissa. Hänet pidätettiin lopulta ennen kuin hänet vietiin takaisin Karonin poliisiasemalle Phuketiin syytteidensä vuoksi.

Mr. John ei heti julkaissut vetoomusta tai lausuntoa lehdistölle syytöksistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.