PÄIVITYS: Phuket Beachiltä löytyi vielä enemmän mystisiä roskia

KUVA: Monsoon Garbage

Kata, Mueang Phuket –

Phuketin rannalta on löydetty lisää mystisiä roskia.

Aiemmat tarinamme:

Karon Beachiltä löydettiin mystisiä roskia, ja tutkinta on meneillään selvittääkseen, mikä se tarkalleen on.

Phang Ngan rannalta on löydetty lisää mystisiä roskia.

Nyt päivitykseen:

Mueang Phuketin Kata Noi Beachiltä löydettiin viime viikonloppuna vieläkin mystisempiä roskia.

Ei ole selvää, liittyvätkö täältä ja Phang Ngasta löydetyt esineet toisiinsa. Asianomaiset virkamiehet eivät ole vieläkään pystyneet tiukasti tunnistamaan, missä tai mitä roskat ovat kaikista kolmesta viimeaikaisesta havainnosta lehdistön aikaan.

Suuret tunnistamattomat esineet ovat saaneet aikaan intensiivistä spekulaatiota ja keskustelua TPN Median lukijoiden keskuudessa eri keskustelualustoillamme mahdollisuuksista, mitä esineet voivat olla. Ehdotuksia on tullut, jotkut melko yksinkertaisia ​​ja jotkut poikkeuksellisia.

Kuten todettiin, Thaimaan viranomaiset eivät ole kuitenkaan pystyneet tunnistamaan yhtään viimeaikaista esinettä, vaikka ne jatkavat niiden tutkimista ja neuvottelevat eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Thaimaassa monsuunikaudella oudot jätteet ovat melko yleisiä, toteaa TPN Media, mutta ei tämän kokoisia ja tyyppisiä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.