Tuk Tuk -taksinkuljettaja loukkaantui laukauksen jälkeen Patongissa

Patong -

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on saanut vammoja ampumalla riidan jälkeen Patongissa toisen Tuk Tuk -taksin kuljettajan kanssa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta keskiyön jälkeen sunnuntaina (3. syyskuuta).rd) Ratch Uthit 200 Pi Roadilla. He saapuivat paikalle ja löysivät lähistöltä kolme luotipatruunaa. Tuk Tuk -taksista löydettiin myös kaksi luodinreikää.

Tuk Tuk -taksinkuljettaja, herra Pongsak Pengporu, 42, oli saanut kaksi luotihaavaa. Hänet kiidätettiin Patongin sairaalaan.

Epäilty mies, Kosit Prompiwat, 36, oli jo paennut toisella Tuk Tuk -taksilla poliisin saapuessa paikalle. Patongin poliisi etsii edelleen tunnistettua epäiltyä.

Väitteen syytä ei kuitenkaan selvitetty Phuket Express -tiimille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.