Thapanee Kiatphaiboon aloitti roolinsa uutena TAT-kuvernöörinä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bangkok, 1. syyskuuta 2023 – Thapanee Kiatphaiboon aloitti tänään tehtävänsä Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) uutena kuvernöörinä.

Thapanee on työskennellyt TAT:ssa vuonna 1999 suoritettuaan luonnontieteiden maisterin tutkinnon Surreyn yliopistosta Iso-Britanniassa, ja hän on toiminut organisaatiossa useissa eri tehtävissä, mukaan lukien matkailutuotteista ja liiketoiminnasta vastaava apulaiskuvernööri ja viimeksi kotimaan apulaiskuvernööri. Markkinointi.

Viimeisimmässä tehtävässään TAT:n kotimaan markkinoinnin apulaiskuvernöörinä Thapanee aloitti erilaisia ​​matkailualoitteita Thaimaan talouden edistämiseksi. Niitä olivat muun muassa työskentely Thaimaassa, uskon ja uskonnollisen matkailun reitit sekä yksinmatkat – mikä auttoi 151.45 miljoonaa kotimaanmatkaa vuonna 2022 – noin 88 % vuoden 2019 ennätysvuodesta – ja tuotti 641.5 miljardia bahtia.

Matkailutuotteiden ja -liiketoiminnan apulaiskuvernöörinä Thapanee sai tunnustusta hänen johtajuudestaan ​​Amazing Thailand Safety and Health Administrationin (SHA) sertifiointiohjelman käynnistämisessä, jonka ansiosta hotellit ja palvelut pystyivät täyttämään tietyt terveys- ja turvallisuusstandardit. Ohjelmasta tuli pakollinen vaatimus hotelleille, jotka haluavat rekisteröityä karanteenitiloihin tiukkojen COVID-19-valvontatoimenpiteiden aikana, ja se sai myös maailmanlaajuisen tunnustuksen WTTC SafeTravels -protokollien mukaisesti.

Hän käynnisti myös Special Tourist Visa (STV) -järjestelmän edistääkseen Thaimaan avaamista uudelleen, mikä johti myöhempiin maahantulojärjestelmiin, mukaan lukien Villa Quarantine, Yacht Quarantine ja Golf Quarantine, sekä Phuket Sandbox, joka on kansainvälisesti tunnustettu malliksi. maan uudelleen avaamiseksi.

Sosiaalisen median ja teknologian osaajaksi tunnustettu Thapanee on ollut avainroolissa teknologian ja sosiaalisen median hyödyntämisessä Thaimaan matkailun edistämisessä ja kehittämisessä. Eräitä hänen erinomaisia ​​saavutuksiaan tällä alueella ovat olleet Google Street View -projekti yhteistyössä Google Thailandin kanssa ja "Amazing Thailand" -sosiaalisen median alustat.

Thaimaan matkailun puolestapuhujana Thapanee on ollut avainasemassa erilaisten matkailualan tuotteiden kehittämisessä, mukaan lukien terveys- ja hyvinvointimatkailu, huvivene- ja risteilymatkailu sekä yhteisömatkailu sekä "King's Wisdom for Sustainable Tourism" -projekti. , joka voitti PATA Grand Awards 2018 -palkinnon koulutus- ja koulutuskategoriassa.

Aikaisempina vuosinaan TAT:ssa Thapanee sai laajalti tunnustusta panoksestaan ​​alueiden sisäisen matkailun edistämisessä ja kehittämisessä Suur-Mekongin osa-alueella (GMS).

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.