Thaimaa: haluttu kohde etätyölle

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa on fantastinen etätyön kohde, jossa voit nauttia työn ja yksityiselämän tasapainosta, sillä valikoima upeita kohteita ja ne kaikki helposti saavutettavissa.

Toistuville vierailijoille Thaimaasta on tullut yhä enemmän etätyön suosikkikohde kohtuuhintaisten elinkustannusten, monipuolisten työtilojen ja tilojen, korkealaatuisen internetyhteyden, ystävällisten paikallisten, herkullisen ruoan, erinomaisen terveydenhuollon sekä monipuolisen ja rikkaan kulttuurin ansiosta.

Thaimaa tarjoaa valtakunnan 5F pehmeän voiman pilarien ruoan, taistelun, muotin, elokuvien ja festivaalien lisäksi runsaasti matkustusvaihtoehtoja, joista voi nauttia ympäri vuoden terveyden ja hyvinvoinnin, urheilun, luksusmatkailun ja gastronomiaa sekä kestäviä ja vastuullisia matkailuelämyksiä – tarjotaksemme etätyöntekijöille heidän etsimäänsä työn ja perhe-elämän tasapainoa.

Etätyöntekijät voivat helposti yhdistää työn ja leikin. Nauti kaupunki- tai rantalomasta suosikkiaktiviteetteilla kylpylästä ja hieronnasta golfiin tai pyöräilyyn, luksusveneilykokemuksesta vähähiiliseen, vastuulliseen matkailutoimintaan ennen töiden jälkeen tai sen jälkeen.

Vaikka vakiintuneet kohteet, kuten Bangkok, Chiang Mai ja Phuket, ovat erinomaisia ​​paikkoja etätyölle, Ko Pha-nganista on tulossa yhä suositumpi etätyöntekijöiden keskuudessa kaikkialta maailmasta. Tässä on joitain suosituksia näiden kohteiden yhteistyötiloista.

KO PHA-NGAN

Upeiden rantojensa ja rennon trooppisen saaren elämäntavan ansiosta kasvava suosio on Ko Pha-ngan ja sitä ympäröivä alue idyllinen paikka etätyöntekijöille, jotka nauttivat seesteisyydestä ja rauhallisesta ympäristöstä. Sen läheisyys ja helppo pääsy läheiselle Samuille, joka on toinen Thaimaan kuuluisimmista saarista, lisää sen houkuttelevuutta.

Kun etätyöntekijät viettävät aikaa töistä, he voivat nauttia monenlaisista hauskoista aktiviteeteista, kuten Khao Ra -kiipeilystä Ko Pha-Nganin korkeimpaan kohtaan, sukellusta tai snorklausta, moottoripyöräilyä ympäri saarta ja herkullisten edullisien makujen maistelua. välipaloja yömarkkinoilla (Pantip Market) ja tutustu Mu Ko Ang Thongin kansalliseen meripuistoon. Tarjolla on hyvä valikoima co-working-tiloja laadukkaalla internetyhteydellä, esim.

Secret Place Hotel & Coworking sopii yhteistyöhön, tapaamiseen ja seurusteluun muiden kansainvälisten etätyöntekijöiden kanssa. www.secret-place.info

Keskus on osa Hustle Club Koh Phangania. Co-working-tilassa on kokoustila, kuumat ja kylmät työpöydät, ergonomiset tuolit ja Wi-Fi. www.hustle-club.co/the-hub

Koh Space tarjoaa ystävällisen, rennon saaritunnelman konferenssi-/Skype-huoneineen, rakenteeltaan avoimen jaetun työtilan sekä yläkerran oleskelutilan ja yhteisen ulkokeittiön sekä luotettavan internetyhteyden. https://kohspace.com/.

BANGKOK

Vilkas Bangkokin kaupunki on kulttuurin ja perinnön keskus, jossa on monipuolinen ruokaelämä ja runsas valikoima matkaelämyksiä. Ylivoimainen infrastruktuuri, laadukas internetyhteys, herkullinen ruoka ja ystävälliset paikalliset sekä kasvava määrä co-working-tiloja saavat etätyöntekijät valitsemaan etätyön Bangkokissa. Tässä muutama näyte.

Hive Thonglor Se koostuu seitsemästä kerroksesta, joissa on kuumat työpöydät, erilliset työpöydät, konferenssihuone, kokoustilat sekä kaunis katolla oleva kahvila-lounge ja terassi. www.thehive.co.th

Launchpad on yhteistyötilaa ja huollettuja toimistoja, joissa on yli 2,000 100 neliöjalkaa tilaa ja yli XNUMX suurta työpöytää, jotka on suunniteltu räätälöitynä optimaaliseen työympäristöön. www.launchpad.co.th

Glowfish tarjoaa jaetun työtilan, joka koostuu henkilökohtaisista ja kuumasta työpöydästä sekä yksityisistä palvelutoimistoista. www.glowfishoffices.com

CHIANG MAI

Chiang Mai on tunnettu mäkinen maastosta, viileästä ilmastosta varsinkin kylminä kuukausina, runsaasta luonnosta, kulttuurinähtävyyksistä, kävelykaduista, ainutlaatuisista käsitöistä ja hitaasta elämäntahdista. Etätyön nykyaikaisten tilojen ja palvelujen osalta Chiang Mai on vertaansa vailla, varsinkin co-working-tilojen valikoimassa.

Punspace Wiang Kaew on työtilaksi kunnostettu vanha soodapullotehdas, joka tarjoaa kuuma/viileä työpöydät, yksityisen toimiston, kokoushuoneen ja tapahtumatilan sekä kahviloita, ravintoloita ja ruokaautoja. www.punspace.com/coworking-space

Napa53 tarjoaa erilaisia ​​tiloja, kuten yksityisen toimiston, hiljaisen huoneen, kokoushuoneen, työpajatilan ja konferenssihuoneen sekä päiväunen huoneen hierontatuolilla, ergonomiset tuolit, yksityiset Skype-huoneet ja oleskelutila. www.hub53.com/coworking

StarWork tarjoaa täyden joustavuuden kuumasta työpöydästä kiinteisiin istuimiin, nopeaan ja keskeytymättömään Internetiin, tulostuspalveluihin, päiväunien huoneisiin ja kokoustiloihin. www.starworkchiangmai.com/coworking-space

PHUKET

Phuket on yksi Thaimaan rakastetuista rantakohteista, joka tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja ja nähtävyyksiä rantoihin ja ostosmahdollisuuksiin. Se on suuren ulkomaalaisyhteisön koti ja maailmanlaajuisten etätyöntekijöiden hotspot, jossa on erilaisia ​​majoitus- ja työskentelytiloja.

Grind Time Co-Workspace & Cafe (Chalong Bay) on luova ja hauska työkokemus, joka tarjoaa yksityisiä toimistoja, työpöytää, kokoushuonetta, puhelinkoppeja konferenssi-/Skype-kokouksiin, sosiaalisen alueen ja 24 tunnin pääsyn avainkorttijärjestelmällä. www.grindtime.space/coworking-space-phuket-chalong-bay

Phuketin projekti on puhdas, mukava ja edullinen yhteinen työtila, jossa on kaksi sisäaluetta, kolme yksityistä puhelinhuonetta ja yli viisi erilaista tuolivaihtoehtoa. Sijaitsee Rawain keskustassa Saiyuan Roadilla, ja siellä on valikoima tuotteita päiväkorteista virtuaalisiin toimistoihin. www.projectphuket.com

Phuket Flamingo on rannalla sijaitseva yhteistyötila rauhallisella Ao Yonin lahdella, ja se tarjoaa valikoiman ilmastoituja huoneita ja rannan tuntumassa täydellisine laitteineen ja mukavuuksineen. www.phuketflamingo.com/co-workingspace.

Thaimaa tarjoaa tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä, mikä mahdollistaa Thaimaan monien kohteiden tutkimisen keskittyen samalla projekteihin ja uratavoitteisiin. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen, ja voit työskennellä vaivattomasti missä tahansa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.