Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Ensimmäinen taksisovellus sallittu lentokentällä ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 28. elokuuta 2023 sunnuntaihin 3. syyskuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. 50-vuotias australialainen mies kuoli pudotessaan Phuketin kansainvälisen lentokentän pysäköintirakennuksen kuudennesta kerroksesta.

TPN Media esittää surunvalittelunsa uhrin ystäville ja omaisille.

2. Karon Beachiltä löydettiin mystisiä roskia, ja tutkinta on meneillään selvittääkseen, mikä se tarkalleen on.

Phang Ngan rannalta on löydetty lisää mystisiä roskia.

Ei ole selvää, liittyvätkö täältä ja Phuketista löydetyt esineet toisiinsa. Heitä ei ole vielä tunnistettu.

3. Kiinalainen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä sen jälkeen, kun hänen havaittiin käyttäneen muiden ihmisten passeja.

Häntä syytetään väärien tietojen ilmoittamisesta virkamiehille ja muiden henkilöiden passien käyttämisestä, mikä saattaa aiheuttaa vahinkoa muille.

4. Harvinainen Blue Dragon Sea Slug löydettiin Karon Beachiltä Mueang Phuketista.

Niitä tavataan enimmäkseen Australian, Etelä-Afrikan ja Euroopan lämpimillä merillä.

5. Grab-taksiautot ovat nyt sallittu ensimmäisenä sovellustaksipalveluna Phuketin kansainväliselle lentokentälle tästä päivästä alkaen (1. syyskuuta)st).

Ensimmäinen taksisovellus, joka on nyt sallittu Phuketin kansainväliselle lentokentälle, on Grab.

6. Kazakstanin teini on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen Thalangissa.

18-vuotiaan kazakstanilaisen turistin ruumis löydettiin rantaan huuhtoutuneena Nai Yang Beachiltä Thalangin alueella Phuketista sunnuntaiaamuna. Ruumis löydettiin noin kahden kilometrin etäisyydeltä alkuperäisestä tapahtumapaikasta.

Lepää rauhassa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.