PÄIVITYS: Hukkuneen Kazakstanin teinin ruumis löydettiin Thalangista

Phuket -

18-vuotiaan kazakstanilaisen turistin ruumis löydettiin rantaan huuhtoutuneena Nai Yang Beachiltä Thalangin alueella Phuketista sunnuntaiaamuna. Ruumis löydettiin noin kahden kilometrin etäisyydeltä alkuperäisestä tapahtumapaikasta.

Ensin edellinen tarinamme:

Kazakstanin teini-ikäisen ilmoitettiin kadonneen, kun hän meni uimaan mereen Thalangissa.

Nyt päivitykseemme:

Esitutkimukset paljastivat, että kuollut henkilö oli todellakin kadonnut kazakstanilainen turisti, joka oli lomaillut Thaimaassa 17-vuotiaan venäläisen ystävänsä kanssa. Kaksi ystävää olivat muodostaneet yhteyden Telegram-sovelluksen kautta ja olivat päättäneet nauttia päivästä Sa Koon osa-alueen rannalla.

Traagisesti, kun he uivat, voimakkaat aallot voittivat heidät, mikä johti nuoren turistin katoamiseen veteen noin kello 7 30. syyskuuta. Paikalliset viranomaiset aloittivat välittömästi etsintä- ja pelastusoperaation, joka valitettavasti päättyi turistin ruumiin löytymiseen aiemmin tänään.

Tapaus on harmittanut syvästi kuolleen turistin ystäviä ja perhettä. Ruumis on kuljetettu paikalliseen sairaalaan, jossa sille tehdään lisätutkimuksia ja tarvittavat toimenpiteet.

TPN Media on salannut vainajan nimen tätä artikkelia varten, koska perhe ja ystävät ottivat yhteyttä läheisiin sukulaisiin, vaikka sukulaiset ja viranomaiset kertoivat asiasta laajalti, kun hän oli aiemmin kateissa toivoen, että hänet löydettäisiin.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.