Thaimaan poliittinen aktivisti pitää lupauksensa ja järjestää ulosteenheittotapahtuman

Kansallinen -

Thaimaalainen poliittinen aktivisti ja hallituspuolueen Pheu Thain vankkumaton kannattaja järjesti lauantaina tapahtuman, jossa ihmiset heittivät ihmisen ulosteita hänen ruumiilleen pitääkseen poliittisen lupauksensa, jonka mukaan hänen tukemansa puolue ei koskaan yhdistä voimiaan armeijan tukemien puolueiden kanssa.

Duangrit Bunnag, 57, piti tapahtuman Mirror Art Galleryssa Bangkokissa eilen. Hän oli aiemmin vannonut sallivansa ihmisten heittää ulostetta hänen päälleen, jos hänen tukemansa puolue Pheu Thai liittyisi liittoumaan armeijan tukemien puolueiden, nimittäin Ruam Thai Sang Chartin ja Palang Pacharath -puolueen, kanssa.

Lopulta puolue todellakin liittyi liittoumaan edellä mainittujen puolueiden kanssa, jotka tukivat vallankaappausta tekeviä kenraali Prayut Chan-o-chaa ja kenraali Prawit Wongsuwania, kun se ei onnistunut tekemään niin vaalit voittaneen Move Forward -puolueen kanssa.

Duangrit sanoi järjestäneensä tapahtuman pitääkseen sanansa eikä kaunan tai valituksen vuoksi.

Tapahtuma kesti noin 20 minuuttia, ja noin tusina ihmistä ilmestyi heittelemään ulosteita Duangritille. Hän käytti suojavarusteita, mukaan lukien kypärä, täysi hazmat-puku, suojalasit ja naamari.

Duangrit kävi suihkussa galleriassa ja poistui paikalta puhumatta lehdistölle.

Jotkut osallistujat käyttivät juntan tukemien puolueiden poliitikkojen tyylisiä naamioita piilottaen henkilöllisyytensä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/