Kazak-teini ilmoitettu kadonneeksi Phuketinmerellä

Phuket -

Kazakstanin teini on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen Thalangissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille perjantaina (1. syyskuuta), että perjantaina (7. syyskuuta) kello 30 heille ilmoitettiin, että kazakstanilainen teini oli kadonnut mentyään uimaan Nai Yang Beachillä Sa Koon osa-alueella.

Etsintä aloitettiin kello 8. Etsinnät kuitenkin keskeytettiin rankkasateen sekä voimakkaan tuulen ja aaltojen vuoksi. Phuketin turistipoliisi sanoi, että jokainen, joka näkee yllä olevassa kuvassa olevan miehen, soita Tourist Policen vihjepuhelimeen numeroon 30.

Phuket Tourist Assistance Center on lauantaina (2. syyskuuta) tunnistanut kazakstanilaisen teini-ikäisen Dmitriy Rochshan, 17. Kaikki, jotka näkevät miehen, soita Sakoon poliisille 076-328-121. Etsintöjä on jatkettu sekä maalla että merellä, mutta ne eivät ole toistaiseksi tuottaneet tuloksia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.