Esso poistuu Thaimaan markkinoilta 129 vuoden jälkeen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Öljyyhtiö Esso Thailand on ostanut Bangchak ExxonMobilin enemmistökaupan jälkeen. Esson huoltoasemat eri puolilla maata toimivat huomisesta alkaen Bangchak's-brändin alla.

Bangchak Corporationin Esso Thailandin osto on nyt saatu päätökseen, ja thaimaalainen öljyyhtiö ostaa 65.99 %:n enemmistön Esso Thailandista ExxonMobil Asia Holdingsilta. Kaupan toteutumisen jälkeen noin 700 Esson huoltoasemaa eri puolilla maata aloittaa toimintansa Bangchakin tuotemerkillä.

Chaiwat Kovavisarach, konsernijohtaja ja Bangchakin toimitusjohtaja, sanoi, että yritys on saattanut päätökseen Esson kantaosakkeiden 22.6 miljardin bahtin oston.

Tämä yrityskauppa merkitsee Esson 129-vuotisen toiminnan päättymistä Thaimaassa, ja kaikki Esson huoltoasemat nimetään kokonaan uudelleen Bangchakin huoltoasemiksi kahden vuoden sisällä.

Tämä kauppa auttoi Bangchakia lisäämään bensiinin jalostamoiden kokonaiskapasiteettia 174,000 800 barreliin päivässä ja laajensi huoltoasemaverkostoaan noin XNUMX paikkaan eri puolilla maata.

Yhtiö aikoo nyt kasvattaa jalostamokapasiteettiaan 294,000 2,200 barreliin päivässä, mikä tekee siitä Thaimaan suurimman öljynjalostusyhtiön ja laajentaa huoltoasemaverkostoaan XNUMX XNUMX paikkaan.

Bangchak toimittaa maailmanluokan öljytuotteita entisille Esson asemille. Yhtiön mukaan kaikki sen tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja niille on myönnetty laatusertifikaatit Department of Energy Businessilta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.